top of page

Slowly - videorelease 9/12 2020


Det har blivit dags för mig att släppa låten "Slowly", som jag skrev i mars, strax efter att Corona - pandemin precis brutit ut. Att vi fortfarande skulle befinna oss i den här situationen hade vi såklart inte förväntat oss, men jag hoppas att vi, trots alla de negativa konsekvenser pandemin fört med sig, vågar fortsätta hålla våra hjärtan öppna - både för oss själva och för varandra.


Det är givetvis helt rimligt och okej att drabbas av både sorg och andra känslor i en sådan här situation men det känns också viktigt att rikta blicken mot tacksamhet och tillförsikt, för vår mentala hälsas skull. I många fall är rädsla och panik minst lika förödande för både psyke och kropp som de eventuella potentiella hoten vi föreställer oss. Jag tänker att man ska hålla sig informerad och såklart följa riktlinjer men det är nog också sunt att ta ett steg bort från de ständiga informationsflöden som vi utsätts för genom såväl sociala medier som TV, radio och tidningar.

Jag minimerar personligen detta så mycket jag kan och jag märker verkligen vilken skillnad det gör för mitt mående. Jag tror på att fokusera på sådant man kan påverka, istället för att stirra sig blind på sådant som bara får en att känna sig maktlös och orolig.

Hur som helst. Som ganska ofta när jag skriver så sker det egentligen inte så mycket tankeverksamhet utan jag tänker bara på vilket ämne jag vill skriva om och så låter jag det komma...och det här är vad som kom. Jag hoppas att ni kommer att tycka om den!


Själva låten släpps den 16/12 men som en liten uppvärmning släpper jag videon först nu på onsdag den 9/12. Det är min vän och filmskapare Niklas Eklund som står bakom kameran och vi hade några fina timmar ute i Åkullas bokskogar en eftermiddag i September!


Tryck på länken för att ställa in en påminnelse om video- releasen.Och är ni nyfikna på en sneakpeak...så bjuds det faktiskt på en nedan!

Comentários


bottom of page