Sanningens 2020 - ett globalt ansvarI morgon den 11/11 har jag äran att medverka på Hållbarhetsdagen Halland. Där kommer jag att få berätta mer om min musikaliska föreläsning om psykisk ohälsa samt framföra en av mina låtar. Så oerhört glad och stolt att få vara med och bidra kring att lyfta dessa viktiga globala mål för vår planet. Är du intresserad av att medverka digitalt? Biljetter finner du här: https://new.memlin.com/view/5f75758369f324


Vill du veta mer om min föreläsning eller kanske boka? Läs mer här.


"Nu går vi från ord till handling. Årets Hållbarhetsdag i Halland fokuserar på konkreta exempel i enlighet med FNs globala hållbarhetsmål. Agenda 2030 är det ramverk för hållbar utveckling som antogs av FN:s medlemsländer 2015. Genom kraftsamling kring de 17 globala målen ska länderna till år 2030 ha utrotat fattigdom och hunger, uppnått jämställdhet och skapat ett varaktigt skydd för vår planet och våra naturresurser.*"


"Välkomna till Sanningens år 2020, sanningens år för vår framtid på jorden." Så inledde Johan Rockström sitt radioprogram Vinter i P1 som sändes den 1 januari 2020. Alla som vaknade upp efter en festlig nyårsnatt och satte på radion fick sig ord och inga visor till livs. Det finns ingen tid att förlora. Rockström utlyste ett planetärt nödläge.