Sagan om Sara, en Pina Colada &

Lyckan i att få skapa tillsammans

I slutet av januari hade jag den stora äran att få gästa med min senaste singel på två olika workshops på Yogansa i Stockholm. Jag medverkade dels på Saras von Posts "Shamanic Flow Workshop" samt på en kakao-ceremoni som hon höll tillsammans med Nicolas Xuan Vinter. Två otroligt fina sammankomster med djupt läkande processer och varm gemenskap. Det är verkligen något av det mest meningsfulla som finns, att få gå samman och skapa något där alla bidrar med sina respektive förmågor och jag är så tacksam för att jag fick vara med just denna kväll.Sagan om mig och Sara känns speciell och vår relation har byggts på trådar som går många år tillbaka, säkerligen flera liv också - för den som är öppen att tro på sådant. Innan vi kände varandra sa människor till oss att vi borde ta kontakt med varandra, för att de helt enkelt tyckte att vi påminde så mycket om varandra, i vårt sätt att drömma, prata och vara.


Vi studerade just då på samma musikalutbildning på Balettakademien i Göteborg men det blev aldrig av att vi fick chansen att lära känna varandra eftersom Sara valde att sluta skolan och följa sitt hjärta till Australien. Ett land som jag många år senare bestämde mig för att åka till, till största del inspirerad av henne och som också kom att förändra mig själv och mitt liv fundamentalt.