top of page

Ett ovantat mail

För inte så längesedan fick jag ett oväntat men väldigt hjärtevärmande mail. En kvinna som tyvärr nyligen förlorat sin man berättade att hon tyckte så mycket om texten i min låt ”Följ mig” och undrade om hon kunde använda en del av den i dödsannonsen.


”En ära”, svarade jag givetvis. Blev så rörd och det kändes stort att ord jag skrivit kunde betyda såpass mycket för någon annan. Det här motiverar verkligen mig att fortsätta skapa.


Jag har länge arbetat med att färdigställa min musikaliska föreläsning om psykisk ohälsa som jag utvecklat under rätt lång tid nu. Ett projekt som ibland känns stort & läskigt men också alldeles precis rätt. Föreläsningen går att boka nu och kommer finnas tillgänglig såväl live som online inom kort!


Är man nyfiken på hur mitt entreprenörskap fått hjälp att ta fart och vilka som verkligen hjälpt mig framåt det senaste året så kika in här vetja! https://coompanion.se/2021/03/18/musik-for-en-battre-varld/
Comments


bottom of page